Bisazza

Bisazza mozaïek is een van de meest luxueuze merken in de designsector en leidend producent van glasmozaïek voor interieur- en exterieurdecoratie.
Over de jaren heen heeft Bisazza gewerkt met toonaangevende personen in de architecteur, design, kunst en mode, waaronder: Tord Boontjes, Aldo Cibic, Sandro Chia, Romeo Gigli, Michael Graves, Jaime Hayon, Alessandro Mendini, Paolo Navone, Fabio Novembre, Fabrizio Plessi, Andree Putman, Ettore Sottsass, Studio Job, Patricia Urquiola en Marcel Wanders.

Bisazza mozaïek is opgericht in 1956 in Alte Vicenza, Noord-Italië, de regio waar ook Otello Giorgio Gatto is geboren en getogen.
Mosaicisti Otello en zijn zoon Marco Gatto verwerken deze Bisazza mozaïeken vakkundig in hun exclusieve projecten.
In 2011 is Bisazza Bagno opgericht als een nieuwe divisie binnen de onderneming. Gericht op het produceren en distribueren van badkamer collecties. Bisazza Bagno is een natuurlijke uitbreiding van het Bisazza merk en is opgericht om klanten een compleet pakket aan te bieden. Bisazza Home is in 2006 gelanceerd. Deze eerste collectie van interieur en accessoires gecombineerd met mozaïek en andere luxe materialen.

Of het nu gaat om een badkamer, toilet, hamam of een zwembad, het team van Gatto Mosaicisti zorgt er steeds voor dat het Bisazza mozaiek er perfect in zit.
Klik op projecten om zo een selectie te zien van onze gerealiseerde werken met Bisazza mozaiek.
In onze showroom in Geleen kunt u steeds de nieuwste collectie van Bisazza bekijken.

Gatto Mosaicisti is erkend en gecertificeerd verdeler van Bisazza mozaïek en heeft nauwe contacten met Bisazza in Nederland en Italië. Geregeld worden er bezoeken afgelegd naar Italië om zo op de hoogte te blijven van de benodigde vakkennis en de laatste trends op het gebied van mozaïek en design.

Meer informatie over BISAZZA mozaiek wand- en vloertegels?
Wilt u meer informatie of een persoonlijke afspraak bij Gatto Mosaicisti in Geleen? Ga dan naar ons contactformulier of stuur een email.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

  • Datum: 12.37 pm, 26 januari 2016