Mosaicisti Artigianali

Mosaicisti Artigianali

Boven alles staat voor Otello en Marco Gatto het vakmanschap en ambacht. Hiervoor wordt er geregeld een bezoek gebracht aan de fabrieken van de diverse leveranciers om zo op de hoogte te blijven van de benodigde vakkennis en laatste trends op het gebied van mozaïek en design. Regelmatig wordt er overleg gepleegd met andere mosaicisti (mozaïek specialisten) en artigianali (handwerkers).

“Alle werkzaamheden worden in eigen beheer uitgevoerd: van ontwerp tot uitvoering. Je ziet alleen ons tweeën. Wij staan bij elk project weer borg voor onze constante kwaliteit.”

Het creëren van een mooi project valt of staat natuurlijk met de keuze van de materialen. Daarom verwerkt Gatto Mosaicisti het liefst materialen met de hoogste standaard zoals Bisazza, Sicis, Vola, Gessi, Antonio Lupi, etc. Het verwerken van dergelijke exclusieve materialen vereist vakmanschap en veel toewijding.

“Gatto Mosaicisti is een puur ambachtelijk familiebedrijf waar liefde voor het vak met een hoofdletter wordt geschreven.”

Meer informatie over mozaiek in uw project?
Wilt u meer informatie of een persoonlijke afspraak bij Gatto Mosaicisti in Geleen? Ga dan naar ons contactformulier of stuur een email.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!
Schrijf u ook in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste gerealiseerde projecten.


Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/gatto/domains/gatto.nl/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/shortcodes/vc-cta.php on line 107

Neem contact op

Stuur een email of bel:
+31 (0) 46 43 76 340