Design Keuken

Design Keuken

Design keuken op maat ontwerpen en uitvoeren.
Bent u op zoek naar inspiratie en advies voor uw luxe design keuken? Wilt u uw keuken exclusief laten ontwerpen volledig naar uw persoonlijke voorkeuren?

Bij Gatto Mosaicisti bent u verzekerd van uw droomkeuken. Wij voeren het volledige project voor u uit: van een exclusief ontwerp tot en met de uitvoering van de verbouwing en de installatie van de keuken met apparatuur.

Luxe, comfort en schoonheid.
Vakmanschap en toewijding. Liefde en passie voor hout en mozaïek. Hoogwaardige en exclusieve materialen. Aandacht voor details. Dat zijn de ingrediënten voor de projecten die wij bij Gatto Mosaicisti voor u realiseren.
Of het nu gaat om een strakke design keuken met een mozaïek achterwand of een mooi maatwerk meubel in uw woonkamer of badkamer.
Van hoogglans gepolijst spuitwerk tot Corian, van mooi Europees Noten of gerookt Eiken fineer tot Silestone Composiet en Dekton. Gatto staat garant voor fraaie meubelstukken.

Wilt u zich laten verleiden door onze Italiaanse finesse? En uw persoonlijke stijl en ideeën door ons laten vertalen in een unieke keuken?

Neem dan contact met ons op, bezoek onze prachtige showroom of bekijk de laatste projecten van Gatto Mosaicisti.


Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/gatto/domains/gatto.nl/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/shortcodes/vc-cta.php on line 107

Neem contact op

Stuur een email of bel:
+31 (0) 46 43 76 340