Mosaico

Mosaico

De famiglia Gatto komt uit de regio waar ook het mooiste glas ter wereld wordt gemaakt, namelijk Veneto Italië.
Ook glasmozaïek (mosaico vetroso) in tal van kleuren en kleurcombinaties, al dan niet transparant en zelfs ingelegd met 24 karaats goud. Desgewenst worden er zelfs mozaïeken gemaakt van aangeleverde foto’s, schilderijen en afbeeldingen.

Het mozaïek wordt aangebracht tegen wanden en plafonds, op vloeren, zwembaden en hammams, maar ook als decoratie in de woonkamer. Het vakkundig aanbrengen van dit mozaïek is een aparte kunde, waarvoor Otello en Marco zijn gecertificeerd in Italië door Bisazza.

“Het is niet verstandig het mozaïek zelf aan te brengen. Er is erg veel kennis voor nodig. Mozaïek aanbrengen is echt iets anders dan een meter tegels plaatsen.”

Mozaïek kan ook kunstzinnig worden aangewend. Gatto Mosaicisti kleedt er geregeld tafelbladen of bloembakken mee aan, zelfs de buitenkant van de showroom.

Bekijk hier onze mosaico projecten.

Meer informatie over mosaico in uw project?
Wilt u meer informatie of een persoonlijke afspraak bij Gatto Mosaicisti in Geleen? Ga dan naar ons contactformulier of stuur een email.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!
Schrijf u ook in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste gerealiseerde projecten.


Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/gatto/domains/gatto.nl/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/shortcodes/vc-cta.php on line 107

Neem contact op

Stuur een email of bel:
+31 (0) 46 43 76 340